Jump to content
Sign in to follow this  
robertng

Bug DT, nu poti face macar un run

Recommended Posts

Am facut si eu un ninja de 90 si ma duceam fericit la Azrael si mi-am adus aminte ca nu pot intra inca. Este restricția aia pentru playeri ca trebuie sa faca DT si sa bată îngerul prima dată. Si m-am dus in turn. A fost totul ok pana la etajul 5 cand ma scos. Nu-i nimic, intru iar. Ajung la 7 si bum, iar ma scoate. Hai ca a 3a oara e cu noroc. Si a fost. Am urcat pana la 9 si dupa ce am curățat toata camera, am rămas doar eu cu îngerul am inceput sa dau un el, nu de pe cal, de jos ! cu chackrame, am constatat că s-a blocat imaginea.

 

Asta e primul clip de cand s-a blocat. Si chiar daca nu aveam sanse sa isi revina am incercat eu ceva pe acolo. Si cand sa reusesc sa ma prind cum fac să îl bat ma scos.

 

 

 

 

Dupa ce am reintrat a persistat bugul si ca sa vezi, eram la et 2. Iar. Fără posibilitatea sa mai urc. Am iesit din client si am intrat Iar si asa a dispărut si bugul. Dar eram deja in fața DT. Iar de fiecare dată am fost singur. Fara buff, fără war, fără alt caracter. Dacă eram cu două mai ziceam, că poate punea presiune pe placa video desi nu s-a întâmplat până acum. Dar chestia asta cu log out din DT se intampla de cand m am apucat de joc. Ca sa fac dt cu samanca mi-a luat câteva ore ca ma tot scotea. Si mai e si bugul ala cu 20 min de la etajul 5 care continuă să scadă timpul si dupa ce ai trecut de 5. Si câteodată te scoate la 7-8 pe motivul că au expirat cele 20 min de la 5. Păi hai frate ce e asta. Deja ma dispera DT ul asta si nu cred ca doar pe mine. Rezolvați va rog asta !

 

Edited by robertng

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) nici nu iti trebe grupa, trebuie sa ai peste 75 sa treci de etajul 6 .

2) iti trebuie full vampir , monstrii, critica, patrundere cat incape, glob  de transformare mai mult decat recomandat !!!

3) si imi pare rau dar nu prea se intelege nimic pentru ca ai filmat cu telefonul foloseste un progam de  captura ecran, google are unu care functioneaza prin google chrome , uite  las si un link -> https://chrome.google.com/webstore/detail/screen-recorder/hniebljpgcogalllopnjokppmgbhaden?hl=en

Sprer ca te-am ajutat cu ceva 

Edited by DaoC

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×