Jump to content
Sign in to follow this  
[CM]Catalin

Regulament

Recommended Posts

Posted (edited)

~ Echipa Jocului ~

Owner - Owner/Deţinător

CM - Community Manager

GM - Game Master

H - Helper

Membrii staff sunt persoanele care menţin capacităţile necesare pentru a ajuta la o mai bună desfăşurare a jocului/forumului. Jignirea acestora prin orice fel duce la anumite sancţiuni, depinzând de gravitatea faptelor.
 
~ REGULAMENT ~

1. Cererea de obiecte sau yang unui membru staff este strict interzisă.

2. Crearea caracterelor de joc care conţin cuvinte jignitoare/vulgare/sexuale/rasiste/blasfemice este strict interzisă şi se pedepseşte cu ban permanent.

3. Oferirea de programe care vă oferă un beneficiu în joc şi/sau modifică buna funcţionare a jocului (hack) este strict interzisă şi se pedepseşte cu ban permanent / ban IP.

4. Înjuriile sau jignirile de orice fel la adresa staffului Metin2Fun sunt strict interzise şi se pedepsesc cu ban temporar sau permanent.

5. Crearea magazinelor private (offline sau nu) cu caracter ofensator va duce la ştergerea acestuia + mărirea/oferirea perioadei de mute a autorului.

6. Negoţul între servere (conturi/obiecte/yang) este permis atâta timp cât pe chat se foloseşte "dau aici pe acolo/dau acolo pe aici". Menţionarea numelui serverului pe chat se pedepseşte cu mute (după avertisment).

7. Negoţurile cu bani reali (inclusiv tentativele) sunt strict interzise şi se pedepsesc cu ban permanent.

8. Întrebările despre joc se adresează helperilor, iar dacă nici unul din aceştia nu este online, se poate adresa întrebarea şi unui membru staff.

9. Războaiele între bresle doar pentru puncte, folosind orice scuză sunt strict interzise. Ca prim avertisment aceasta va fi depunctată, iar la a 2-a abatere breasla respectivă va fi ştearsă.

10. Folosirea unui limbaj vulgar (înjurături) este pedepsită cu mute de la 10 min pana la 48h. De asemenea si inceperea oricărei certe in chat se pedepseste cu mute de la 10 min pana la 48 de h.

11. Helperii se ocupă de moderarea chatului în general, iar aceştia au obligaţia de a posta dovada pe un canal de Discord (ascuns jucătorilor) după ce dau un mute.

12. Este strict interzis să comunici datele personale ale altor jucători pe joc prin orice mijloc (şoaptă sau chat normal/strigă/breaslă/etc.) fără acordul acestora (profilul de pe reţelele de socializare, adresa personală, numărul de telefon şi locul de muncă sau glumele pe seama acestor date). Încălcarea acestei reguli va duce la banarea timp de 3 zile a jucătorului/jucătorilor.

13. Spamul inutil este interzis şi se pedepseşte cu minim 10 minute mute.

14. Ameninţările în viaţa reală sunt strict interzise şi se pedepsesc cu minim o oră mute. Hai să păstrăm o atmosferă cât mai plăcută şi fără certuri.

15. Orice bug descoperit trebuie raportat imediat unui membru al echipei. În caz contrar, jucătorul care face abuz de bug va fi sancţionat cu ban permanent/ip în funcţie de cât de gravă e situaţia.


 
Acest regulament se poate modifica oricând fără să se anunţe acest lucru.

Edited by [H]Hao
Actualizare Regulament

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×