Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Luke

  Şi eu mă întreb acelaşi lucru :))
 3. gabriel420

  Cum este acest eveniment swichibot?
 4. Last week
 5. Având în vedere faptul că încă există jucători, fie noi sau vechi, care nu ştiu că au modalitatea de a face MD-uri zilnice prin intermediul sistemului Vote4Coins, m-am decis să fac un mic ghid legat de acesta! În acest ghid vă voi prezenta detaliat cum funcţionează acest sistem şi ce beneficii oferă! Sistemul Vote4Coins este un sistem de votare pentru Monede Dragon. Acesta include 4 bannere pe site. Tradus nu înseamnă mai mult decât "Votează pentru monede". Pentru început, trebuie să vă autentificaţi pe SITE : https://www.metin2fun.ro După ce aţi făcut asta, aveţi în partea stângă un chenar cu datele contului dvs. Acolo mergeţi jos la opţiunea "Vote4Coins": Următorul chenar apare, aici aveţi 4 bannere/pagini pe care puteţi vota serverul în schimbul unei sume de 2 MD-uri pe un singur vot. Dacă votaţi toate cele 4 bannere/pagini aveţi un total de 8 MD-uri zilnice. Atenţie : Puteţi vota doar odată la 24h! Cine încearcă să abuzeze de acest sistem poate fi sancţionat cu ban! Monedele Dragon (MD-urile) sunt monezile de schimb pentru obiectele din ItemShop. Cu aceste monede puteţi să vă cumpăraţi iteme din ItemShop. LINK ItemShop : https://www.metin2fun.ro/shop/ Vă mulţumesc pentru atenţie, sper să vă ajute acest ghid! Toate cele bune, Luke!
 6. Luke

  Salut. Trebuie să postezi aici : https://board.metin2fun.ro/index.php?/forum/9-metin2fun-player-complain/ Ai postat în zona de reclamaţii discord.
 7. paula112

  Nume reclamant: Germanul Nume reclamat: NsoloDovada(poza/video): am pus mai jos Am fost toți la o bătaie general în map1 galbenn spre sfârșit am rămas singur si am observat ca cineva m a înjurat de mama, de aici a tot inceput sa ma înjure el fără nici un motiv .
 8. Aqua19

  Id-ul contului :Simplistu De la cine ai primit ban (in caz ca stii):cred ca [Owner]Mihai Motivul banului:Negot cu bani reali(tentativa) Alte adaugari:Stiu ca a trecut ceva timp de atunci... am recunoscut si atunci ,recunosc si acum chiar voiam sa vand pe bani reali,dar in niciun caz contul cu id-ul "Simplistu" ci un cont gol de 105 ninja pentru ca asta cauta si clientul respectiv(un cont gol de level 105 cu biolog/seon terminat-ninja).In cazul meu cred ca se putea acorda ban permanent pe contul care urma sa fie vandut ! Am continuat sa joc fix din ziua in care am primit ban,asta fiind o dovada ca inca am dorinta de a juca pe acest sv si ca nu era vorba despre vanzarea contului meu principal.O seara/zi placuta!
 9. Amroth

  ID-ul contului: marinicaplmare De la cine ai primit ban (în caz că ştii): - Motivul banului: cica switchbot Alte adăugări: As dori sa ma reapuc de server tin sa mentionez ca am bonusat o singura pereche de cercei pe care pot fi confiscati restul au fost cumparate de la diversi playeri. Multumesc pentru intelegere.
 10. gabriel420

  Un video să vedem si noi dmg.
 11. gabriel420

  Asa si este, am inteles ca aveam dmg mai mic dar eram avantajati de acel bug cu emotia, acum 80% din ninja care au fost pe arc is pe pumnal iarasi. :). Ca e clar că rulantu te avantajează pe pumnal. Decat sageata otravită .
 12. Am inteles ca ati reparat bugu cu emotia la ninja arc, dar de ce nu ii mariti umpic dmg? sa fim iarasi egali ? De cand sa reparat bugu nu cred ca mai is 10 ninja arc, ca nu avem dmg deloc, dar war mental dă in noi de rupe, si totusi nu sa facut nimic in privinta asta. As vrea sa propun dacă tot sa rezolvat bugu sa creasca dmg la ninja arc, e chiar jalnic dmg. Puteti testa cat da un war (mental) full si un ninja (arc) full sa vedeti diferentă, nu suntem obligati sa jucam toti (war mental) ca ala momental e cel mai bun caracter. :) Eu i-am mai spus la Mihai ca war mental are dmg mult mai mare fată de alte caractere.. .) Dar văd ca nu deranjează pe prea multi oameni pentru că majoritatea is war mental, dar pe mine unu mă deranjează sunt fan rasa ninja, de cand m-am apucat de metin2. Si nu inteleg de ce suntem dezavantajati pe acest server de metin. Pe orice alt server ai merge ninja arc ar fi macar egal cu war mental, dar aici nu e asa.. :) Mă plang de acest lucru, si o să mă plang in continuare pana se va lua o masura, ori scade-ti dmg la war mental ori mariti la ninja arc. macar umpic. :) Multumesc.
 13. [Owner]Mihai

  Banul rămâne.
 14. gabriel420

  Pro lingouri si pietrele metin sa deie si exp
 15. Florin3DD

 16. Florin3DD

  ID-ul contului: Florin3D De la cine ai primit ban (în caz că ştii): Domnu Mihai Motivul banului: Voiam sa vand abanosi 5/5 dar am pus unii 4/5 din greseala si nu s a finalizat negotul ! Alte adăugări: A fost o neintelegere, si a trecut mult timp de atunci ,am vorbit cu breasla mea sa intram toti pe sv asta asa ca te rog gandeste te si scoate mi banul ala sa ne jucam toti impreuna te pup
 17. Earlier
 18. [Owner]Mihai

  Salutare, este un fals pozitiv din cauza criptării fişierului şi de aceea îl detectează. Încercăm deja să remediem problema şi imediat cum avem rezolvarea facem patch.
 19. [Owner]Mihai

  Banul rămâne.
 20. [Owner]Mihai

  Ţi-am răspuns şi pe Discord. Caracterele care foloseau switch îl foloseau tot de pe PC tău + negoţuri cu ele.
 21. [Owner]Mihai

  Banul rămâne.
 22. [Owner]Mihai

  Şi bonusa singur caracterul în locul tău? Banul rămâne.
 23. [Owner]Mihai

  Banul rămâne.
 24. Luke

  Am Windows 10... chiar nu am întâmpinat această problemă... Sunt totuşi curios ce va spune stafful.
 25. Alexstm

  Pai poate tu nu ai antivirus sau mai stiu eu ai wind 7/8 si poate nu iti vede virusul
 1. Load more activity
×