Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. motzwnaaaa

  ID-ul contului: motzwnametin2fun De la cine ai primit ban (în caz că ştii): - Motivul banului: - Alte adăugări: Am deschis metin-ul si scria cont blocat. Multumesc!
 3. robert123

  nu vezi ca nu ii intereseaza deloc,nu se ocupa nimeni de server-ul asta
 4. marinaru777

  si pe mine la fel numai ce am crescut lvl 35 si map2 ma da afara...am si samanca tot map2...ce server e asta ma...bine ca am jucat doar 5 ore..privatele lu peste prajit
 5. Yesterday
 6. anonimus22

  Buna ziua , negotul a fost facut cu contul Hpk , in data de 26.11.2020 ora 6:51 pm , IP: 194.153.279.156:7731 , pentru mai multe detalii va rog luati legatura cu ownerul Mihai , o zi buna !
 7. Mandarin

  ID-ul contului: bongiovyii De la cine ai primit ban (în caz că ştii): Nu stiu Motivul banului: Hack Alte adăugări: Ce Hack? Da-ti drumu la cont si lasati vrajeala. Aratati-mi o dovada ca am folosit hack si lasati-mi ban permanent.
 8. george97

  Aceeasi problema si la mine, doar ca nu mi-a fost contul golit. Au disparut cateva lucruri
 9. Sterkeru

  si mie la fel
 10. Sterkeru

  Deci eram map 2, level 27, id ingame: Sterkeru si cresteaam ... pana cand a inceput sa ma dea aafara din joc fara motiv sa rezolvati va rog!!
 11. toniwran1

  Salut. Mi-am facut un cont si am crescut putin, apoi am mers map2 si mi-a iesit din joc. Acum de fiecaredata cand intru si caracterul se incarca, iese automat din metin. Puteti da un unbug sau ceva?
 12. Last week
 13. Salut! Nu stiu daca s.a mai vorbit despre asta, daca da ma scuzati ca deschis o noua discutie. Contul meu a fost facut mai de mult si recent am observat ca s.a bagat pin la selectarea caracterului. Problema e ca pinul se trimite doar pe email iar email.ul pe care a fost facut contul cred ca a fost sters deoarece spune ca nu exista. Oaire mai pot face ceva sa recuperez contul(bine, contul il stiu, doar pe caractere nu pot intra)? Multumesc.
 14. robert123

  Am avut metinu deschis astazi-noapte si m-a delogat dupa cont ,azi dimineata am vazut si nu mai am otravita nu mai am aproape niciun itm.Va faceti si voi prezenta putin?Am vazut multi playeri de care sau plans de aceasta problema,astept un raspuns bun si itemele inapoi.Mersi frumos
 15. boteeNbn

  am rezolvat, trebuia dezinstalat jocul din pc si reinstalat din nou
 16. MastersGrenddy

  Si eu am aceasi problema !
 17. Chaboo23

  ID-ul contului: IliyY De la cine ai primit ban (în caz că ştii): - Motivul banului: send Alte adăugări: Va rog, daca se poate, am lasat codul
 18. Propun introducerea switchbot-ului permanent, asta ar fi o sursa pe care s-ar cheltui banii de pe server si s-ar echilibra piata chiar daca s-ar face iteme bune, oricum deja itemele 4/5 se vand la preturi de nimic(daca se mai vand). Propunerea asta se leaga oarecum cu cea facuta anterior de a echilibra piata, sa mai introduceti ceva pe server, sa nu intervina monotonia. Sunt destule servere pvm pe care este switch si itemele au valoare, nu am mai sta sa ne holbam si sa ne stricam ochii la schimbat de bonus, parerea mea.
 19. Salut,azi noapte mi a fost spart contul, se poate face ceva ?Sa va uitați în logo uri sa vedeți cu cine s a făcut negoț va rog frumos?
 20. [Owner]Mihai

  Conturi multiple sparte.
 21. [Owner]Mihai

  Cum băteai mobii cu send nu mai spui.
 22. celeste

  ID-ul contului: visage1671 /celeste1661 /celeste1671 De la cine ai primit ban (în caz că ştii): Probabil de la Mihai Motivul banului: Habar nu am m am apucat in 2 zile am primit cateva iteme si am fost banat ziua urmatoare! Alte adăugări: As dorii daca se poate sa mi se scoata ban u l ca sa pot juca pe server ... si daca imi puteti spune de ce am ban.
 23. Chaboo23

  ID-ul contului: Chaboo23 De la cine ai primit ban (în caz că ştii): - Motivul banului: Bateam mobi pe mapa cape si m-am trezit cu contul blocat Alte adăugări: -
 24. Earlier
 25. Propun sa se gaseasca o solutie pentru diversificarea pietei pe server. Inafara de iteme up si iteme 5/5 pe server nu prea ai ce vinde. In plus de asta pe server toata lumea vinde, nimeni nu cumpara nimic, propun modificarea dropului in hartile beta, mi se pare absurd sa iti pice doar cate un cufar din metine. Cei care administreaza acest server ar trebui sa gaseasca o solutie pentru asta parerea mea, pentru ca serverul este in creste ca numar de playeri iar mai ales pentru incepatori resursele de drop si farmat sunt limitate.
 26. salut, cand intru in metin la toate ch urile am ... si cand dau log in imi zice "Vei fi conectat la server".. edit: am dat restart la pc si acum imi zice eroare la conectarea la server
 27. [Owner]Mihai

  Ai primit reclamaţie de la alţi jucători că foloseşti hack, am intrat să verific şi protecţia ţi-a detectat M2Bob. Banul rămâne.
 28. [Owner]Mihai

  S-a întâmplat totul de pe PC tău, IP nu avea nicio relevanţă.
 1. Load more activity
×